• babagan awake dhewe

sugeng rawuh

Babagan awake dhewe

Kita duwe tim teknologi skid-dipasang peralatan lemah gas alam ing China.Institut Riset Teknik Gas Alam kita duwe luwih saka 40 personel R&D.Ing wulan Juni 2020, kita wis entuk 41 paten, kalebu 6 paten penemuan.
Kita duwe kekuatan pabrik skid sing kuwat lan fasilitas uji coba lengkap, bengkel 200.000 m² kanggo manufaktur peralatan skid lan kapal.Apa maneh, kita duwe kamar sandblasting khusus sing gedhe, ruangan lukisan, tungku perawatan panas;13 crane gedhe lan medium, kanthi kapasitas angkat maksimal 75 ton.

indeks-solusi